Slår av övervakning av enheter i ditt nätverk

För att slå av övervakning av enheter anslutna på ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. I appens huvudfönster trycker du på Övervakare av smarthem .

Sektionen Övervakare av smarthem öppnas.

3. Tryck på inställningar > Glöm det här Wi-Fi-nätverket längst upp på skärmen.
  4. Bekräfta åtgärden.

Appen visar inte längre enheterna som ansluter till ditt nätverk.

Du kan också stänga av övervakning av enheter i ditt nätverk genom att inte godkänna Meddelande om databehandling i syfte att tillhandahålla funktionen Övervakare av smarthem. Om du inte godkänner meddelandet slutar funktionen Övervakare av smarthem att fungera på din enhet och funktionsinställningarna återställs.

Om du vill aktivera funktionen igen kan du göra det i avsnittet Övervakare av smarthem på appens huvudskärm.